En kaliteli 9 Iqos-sigara onerisi

Wiki Article




Iqos ve Elektronik Sigara Aynı mı?
Sigara sair duman ürünlerinden çok elan yaygın bir kullanıma ehil ve bu popülerite, sigara düzındaki çeşitliliğin her geçen zaman artmasına hat açıyor. Onlardan biri de IQos sigara olarak alınmıza çıkıyor.
Esasen bu bir aparey. Yeni kuşak duman buharlaştırıcı olarak teşhismlanıyor. Lakin aynı zamanda sigara derslikında mevzi alıyor.
Elektronik Sigara Nedir?
Bir e-sigara türü olan Iqos üzerine fen vermeden önce elektronik sigaraya kısaca bakacak olursak: İçine konulan mayiyı –ki buna e-likit adı veriliyor- ısıyla buharlaştıran bir cihazdır. İçerisine koyulan likitlar ise; nikotin, gliserin ve aromadan meydana geliyor.
E-Sigara ve Iqos Benzerlikleri
Bu tarz şeylerin şerik yanlarını şöyle sıralamak kabil:
iqos iluma İkisi bile buharlaştırma tekniğiyle çdüzenışıyor.
• Her dü ürün de elektriğe ve sayısal pile ihtiyaç duyuyor.
• Her ikisini bile şarj kılmak iqos iluma gerekiyor.
• İkisinde de bir harcama malzemesi kullanılıyor. IQos stick adlı duman çubuklarıyla, elektronik sigara ise e-likit dediğimiz aromalı likitlarla kullanılabiliyor.
• Her iki ürün bile ihtiyaç mahsus nikotini önlıyor ve buharı kişinin üzerine sinmiyor.
Iqos Yararlanmaı Kesinlikle Evet?
Bu aletin sineine mini tütün sigaraları konuluyor ve çeyiz bunu 350 sıcaklıkölçer ısıtıyor. Fakat tabii ki mutlaka yakmıyor. Böylece yakmadan buhara devirtürülüyor.




Aletin içine yerleştirilen mini tütün sigarasına da ‘stick’ deniyor. Bunların boyutu çoğunlukla 3 santim kadar oluyor. Kullanılan cihazlar ise IQos 3 Duo ve iqos fiyat benzeri modellerle çeşitlilik gösteriyor.
Henüz aşkın bilim iktisap etmek, bütün ürünleri görmek ve yükselmek karşılaştırması evlendirmek derunin Dumandegilbuhar.com adresini görüşme edebilirsiniz.

Report this wiki page